EGIPTUL ANTIC
Listă de discuţii pentru cei pasionaţi de Egiptul antic.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EGIPTUL ANTIC | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EGIPTUL ANTIC

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Kitana
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
EGIPTUL ANTIC / ENIGME / Triunghiul Bermudelor Moderat de ReLu, ankhem
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Triunghiul Bermudelor



Triunghiul Bermudelor (cunoscut şi sub numele de Triunghiul Diavolului) este o zonă triunghiulară din Oceanul Atlantic mărginită la extremităţi de Miami, Bermuda şi Puerto Rico. Legenda spune că mulţi oameni, ambarcaţiuni şi avioane au dispărut în mod misterios în această zonă. Câţi au dispărut depinde însă de cine face localizarea şi numărarea. Dimensiunea triunghiului variază între 500 000 de mile pătrate până la de trei ori mai mult în funcţie de imaginaţia autorului. (Unii includ şi Insulele Azore, Golful Mexic şi Indiile de Vest în triunghi.) După unii misterul ar data din timpul lui Columb. Chiar şi aşa, estimările variază între 200 şi 1 000 de incidente în ultimii 500 de ani. Howard Rosenberg susţine că în 1973 Paza de Coastă SUA a răspuns la peste 8 000 de cereri de ajutor în zonă şi că peste 50 vase şi 20 avioane s-au scufundat în Triunghiul Bermudelor în ultimul secol.

Multe teorii au fost promulgate pentru a explica extraordinarul mister al dispariţiei acestor vase şi avioane. Extratereştrii malefici, cristale reziduale din Atlantida, oameni răi cu aparate antigravitaţionale sau alte tehnologii ciudate, vortexuri către o a patra dimensiune sunt ipotezele favorite ale scriitorilor de proză fantastică. Câmpuri magnetice ciudate şi flatulenţele oceanice (gaz metan provenit de pe fundul oceanului) sunt explicaţiile preferate de minţile mai tehnice. Condiţii meteorologice (furtuni, uragane, tzunami, cutremure, valuri mari, curenţi, etc.), nenoroc, piraţi, încărcături explozive, navigatori incompetenţi şi alte cauze umane şi naturale sunt explicaţiile date de investigatorii mai sceptici.

Există persoane sceptice care afirmă că faptele nu confirmă legenda, că nu există un mister ce necesită rezolvare şi nimic nu trebuie explicat. Numărul epavelor din zonă nu este extraordinar de mare dacă ţinem cont de dimensiunile acesteia, locaţia şi traficul din zonă. Multe dintre vasele şi avioanele care au fost identificate ca fiind dispărute în Triunghiul Bermudelor nu au fost acolo deloc. Investigaţiile nu au prezentat încă dovezi ştiinţifice ale existenţei unui fenomen neobişnuit implicat în dispariţii. Prin urmare orice explicaţie, inclusiv cele ştiinţifice cum ar fi cele bazate pe eliberarea de gaz metan de pe fundul oceanului, anomalii magnetice, etc. nu sunt necesare. Adevăratul mister este cum a devenit Triunghiul Bermudelor un mister.

Legenda modernă a Triunghiului Bermudelor a apărut ***ând după ce cinci avioane ale armatei au dispărut într-o misiune de antrenament în timpul unei furtuni puternice în 1945. Cea mai logică explicaţie pentru această dispariţie este aceea că compasul pilotului principal lt. Charles Taylor s-a defectat. Avioanele de antrenament nu erau echipate cu instrumente de navigare care să funcţioneze bine. Grupul a fost dezorientat şi pur şi simplu a rămas fără combustibil. Nici o forţă misterioasă nu a fost implicată cu excepţia efectului misterioasei forţe a gravitaţiei asupra avioanelor fără combustibil. Este adevărat că unul de avioanele din misiunea de salvare a explodat la scurt timp după decolare dar aceasta s-a datorat mai de grabă unui rezervor defect decât unei forţe misterioase.

De-a lungul anilor au apărut zeci de articole, cărţi şi programe de televiziune promovând misterul Triunghiului Bermudelor. În urma studierii materialelor existente Larry Kushe a descoperit că puţini au realizat investigaţii asupra misterului, mulţi mulţumindu-se doar să transmită mai departe speculaţiile predecesorilor ca şi cum acestea ar fi fost adevăruri incontestabile. Nimeni nu a ajutat mai mult la crearea acestui mit decât Charles Berlitz care a scris un bestseller cu acest subiect în 1974. După examinarea unui raport oficial de peste 400 pagini al Comisiei de Investigaţii a Marinei referitor la dispariţia avioanelor din 1945 Kushe a descoperit că Comisia nu era uimită deloc de incident şi nu a menţionat presupusele transmisii radio citate de Berlitz în cartea sa. După spusele lui Kushe, ce nu a fost greşit interpretat de Berlitz a fost inventat. Kushe scrie: ,,Dacă Berlitz afirma că un vapor era de culoare roşie şansele ca acesta să fii fost de oricare altă culoare sunt aproape o certitudine.” Berlitz însă nu a inventat numele, acesta i-a fost dat de Vincent Gaddis în ,,Mortalul Triunghi al Bermudelor” apărută în numărul din februarie 1964 al revistei Argosy care era dedicată ficţiunii.

Pe scurt, misterul Triunghiului Bermudelor a devenit un mister pe baza unei mass medii care a transmis fără a cerceta speculaţiile conform cărora ceva misterios se petrece în Oceanul Atlantic.

triunghiul bermudelor triunghiul bermudelor (cunoscut şi sub numele triunghiul este zonă

23.4KB


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
În 1970, Dr. Ray Brown, un practicant naturopathic (fitoterapeut) din Mesa,  Arizona, mergând să facă scufundări cu nişte prieteni lângă insula Bari, în Bahamas, aproape de o populară zonă numită Limba Oceanului (ce a fost descrisă în emisiunea TV „În căutarea Atlantidei - făcută în 1979), după una din scufundări, separându-se de prietenii săi, s-a speriat când a ajuns întâmplător lângă forma stranie a unei piramide ce se contura într-o lumină verde-albăstruie. După cercetările ulterioare, Brown a fost surprins cât de netedă şi lucioasă era suprafaţa de piatră a întregii structuri, cu îmbinările dintre blocurile individuale, aproape de nedesluşit. Înotând în jurul cupolei, pe care Brown o credea a fi din lapis lazzuli, a descoperit o intrare şi a decis să-i exploreze interiorul. Trecând printr-un culoar îngust, Brown a ajuns în final într-o mică cameră dreptunghiulară cu tavan piramidal. A fost total uimit că această cameră nu avea alge şi nici corali crescuţi pe zidurile interioare. Erau complet curate. În plus, deşi Brown nu a adus cu el nici o lanternă, el a putut totuşi să vadă tot ce era în încăpere în mod normal. Încăperea era bine luminată, dar nu de la o sursă care să fie vizibilă. Atenţia lui Brown a fost atrasă de o tijă metalică dură, de trei ţoli în diametru, ce era suspendată între vârful camerei şi o piatră preţioasă roşie cu multe faţete, ascuţită spre vârf. Direct sub această vergea şi piatră preţioasă, poziţionată în mijlocul camerei, era aşezată o piatră sculptată, placată cu pietre preţioase pe care erau înscrisuri (scrieri) metalice retuşate cu bronz colorat. Pe această placare, acolo unde se împerechează forţa vieţii în sculptură, mâinile, de culoarea bronzului, apar înnegrite şi arse, ca şi cum ar fi fost expuse la o căldură colosală. Ţinută în mâini, patru picioare mai jos de limita de sus a vârfului pietrei preţioase, se află o sferă de cristal, cu un diametru de  4 inci ... Brown a încercat să despridă vergeaua şi piatra roşie, dar nu a reuşit. Întorcându-se spre sfera de cristal, a constatat, spre uimirea sa, că aceasta s-a desprins uşor din mâinile de bronz ce o susţineau. Cu sfera de cristal în mâna dreaptă a plecat din piramidă, făcând cale întoarsă. În timp ce se îndepărta, Brown a simţit o prezentă nevăzută  şi a auzit o voce ce i-a spus: „never return!” - să nu te mai întorci niciodată!Datorită fricii ca neobişnuitul său premiu (comoara găsită  să nu-i fie confiscat de Guvernul American, Dr. Brown nu a relatat nimănui întâmplarea cu strania sferă de cristal şi nici despre experienţa sa până în 1975, când a expus-o pentru prima dată la  un seminar psihologic din Pheonix. De atunci, sfera de crystal a mai avut doar câteva apariţii publice, dar cu fiecare ocazie oamenii care au văzut-o au avut experienţe stranii, fenomene asociate cu sfera de cristal.

    În adâncul formei de cristal priveşti spre trei imagimi piramidale, una în faţa alteia, în mărime descrescătoare. Unii oameni, care intră într-o meditaţie profundă asupra constiinţei, sunt capabili să discearnă 4 piramide în prim-planul celorlalte trei. Elizabeth Bacon, un psiholog din New York,
a afirmat în timpul transei, că „Sfera de cristal a aparţinut odată lui Toth, zeul egiptean, ce este responsabil pentru îngroparea locului secret al cunoştinţelor de la Giza, lângă cele trei mari piramide”. Poate că poziţia celor trei imagini piramidale din sfera de cristal deţine mult râvnita cheie pentru a găsi o a patra, încă negăsită, piramidă subterană ce ne va conduce spre sala Înregistrărilor. Cine ştie! Privind la sferă din alt unghi, imaginile interne se descompun în mii de linii micuţe. Brown consideră că acestea dovedesc electricitatea în natură, precum nişte forme de circuit microscopic. Din alt unghi, şi în condiţii speciale, mulţi oameni pot vedea un mare ochi uman privind fix şi calm spre ei. Acest ochi a fost fotografiat.

     Sfera de cristal a Dr. Brown a fost sursă pentru o mare varietate de întâmplări misterioase şi paranormale. Oamenii au simţit o briză sau adiere aproape de ei, sau mândouă, căldură şi frig, înconjurându-i la distanţe variate. Alţi martori au observat fantome de lumină, au auzit voci sau au simţit senzaţii stranii şi furnicături ce îi înconjurau (este şi firesc să se petreacă asemenea fenomene în preajma unui crystal activ, mai ales a unei sfere, codată /codificată să vibreze în raport cu altă dimensiune) (NN). Acul busolei, când este plasat lângă sfera de cristal, se învârte în sensul invers acelor de ceasornic, şi după aceea începe să se învârtă în sens contrar, dacă este mutat numai câţiva inci. Metalele se magnetizează temporar când vin în contact cu sfera. Nu există nici un exemplu de caz în care vindecarea să nu fi avut loc doar prin atingerea Sferei - toţi cei care au făcut-o, s-au însănătoşit.

     Noi putem specula doar de ce a fost creată sfera de cristal şi care este rolul ei jucat în piramida subacvatică descoperită de Ray Brown! Dacă, aşa cum bănuim, această suprafaţă a apei a făcut parte din continentul Atlantidei, atunci ce alte comori îngropate îi mai aşteaptă pe viitorii scafandri? Posibilităţile sunt nesfârsite. Cercetările seismografice, făcute în Oceanul Atlantic, au arătat că sunt multe deviaţii şi contururi inexplicabile pe fundul Oceanului.

     La această dată, nici o explorare serioasă nu poate promite să găsească cu exactitate ceea ce este dorit a fi găsit pe fundul oceanului. Probabil că Piamida lui Brown din Bahamas era o parte din Atlantida. Este sugerat faptul că această piramidă scufundată atrage, acumulează, şi chiar generează  forme ale energiei cosmice.  Tija suspendată are rolul de a conduce energiile accumulate în cupolă. Faţetele cristalului roşu de la capătul ei aveau rolul de a concentra şi proiecta energiile spre sfera de cristal aflată sub el. Mâinile înnegrite şi arse ne arată dovezile transferului de energii, probabil eliberarea amplificată a acestor energii, în timp ce sfera de crystal acţiona ca un imens acumulator, dar şi ca instrument de control al acestor energii.


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
În 1933 Edgar Cayce sugera, în două înregistrări, că atlanţii deţineu nişte forme speciale ale energiei atomice şi forţe radioactive necunoscute omenirii astăzi. Prin aceeaşi formă de foc corpurile indivizilor au fost regenerate prin ardere, prin aplicarea razelor de la piatră (cristal), influenţe care ar fi distructive pentru un organism animal. Deci, corpul era adesea reîntinerit şi reţinut în aceste ţinuturi până la o eventuală distrugere, alăturându-se oamenilor ce făceau rele pe pământ sau alăturându-se lui Belial pentru distrugerea finală a acestui pamânt. În acest fel entitatea pierdea puterea şi vibraţia sa. La început nu au fost folosite cu intenţie şi nici cu scop distructiv. Mai târziu au fost folosite pentru ascensiune şi pentru puterea în sine de către unii preoţi dornici de preamărire.

     Şi Cayce a continuat: „Pentru a descrie modul de construcţie al pietrei (cristalului), noi am găsit că a fost un mare cilindru de sticlă (cum am denumi noi azi) modelat în aşa manieră pentru ca cupola sau forţa concentrată între capătul cilindrului şi bolta însăşi… Aşa indică înregistrările despre moduri asemănătoare de construcţie existente în trei locuri de pe pământ, care sunt astăzi: în porţiunea scufundată a Atlantidei, sau Poseidonia, unde o porţiune a templului poate fi descoperită sub nisipul şi algele mării - lânga ceea ce este cunoscut ca Bimini, pe coasta Floridei; (al doilea) în scrierile din templele Egiptului, unde entitatea a acţionat în cooperare cu alţii cu scopul de a conserva înregistrările care veneau de pe pamântul unde au fost păstrate (prin transfer informaţional-energetic); şi (al treilea), înregistrările ce au fost duse unde este acum Yucatanul,  în America, unde aceste pietre (despre care se ştie atât de puţin) sunt acum, şi care au fost descoperite în decursul ultimelor luni (20 decembrie 1933).

     O particularitate interesantă a informaţiilor de mai sus este referirea la Bimini. În 1969 paşii au fost conduşi pe fundul Oceanului pentru a descoperi Bimini. Aceasta s-a crezut dintotdeauna că face parte din Atlantida, cu toate că ea apare ca o mică depresiune  sau loc unde au avut loc explorări (?). Dar realitatea nu este chiar aşa şi nu înseamnă că balanţa probabilităţii este întoarsă spre presupunerea că Atlantida nu a fost decăt o legendă. Aceasta, în realitate, este un fapt istoric.

     Între timp, avariatele cristale de foc atlante vor continua, din când în când, să afecteze avioanele şi navele care trec prin zona numită Triunghiul Bermudelor (Bermuda Triangle).


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
Din cele mai vechi timpuri au circulat povesti mai mult sau mai putin reale, mai mult sau mai putin credibile, referitoare la ,,corabii fantoma'' care brazdau marile si oceanele lumii, sau - mai recent - la disparitii misterioase de nave si avioane.
     În scrierile lor, Platon (filizof grec 427-347 î.e.n.) si Aristotel (savant si filozof grec, 384-322 î.e.n.) povestesc despre o mare întinsa ce se gasea spre apus de ,,Coloanele lui Hercule'' (denumire data de antici strâmtorii Gibraltar) si în adâncimea careia ar fi disparut legendara Atalantida. Noroiul si ierburile în care se împotmoleau corabiile ce încercau sa strabata aceste ape, proveneau, dupa parerea lor, de la uscatul înghitit de ape. Despre aceasta aglomerare de ierburi vorbeste si filozoful Teofrast (327-287 î.e.n.) în lucrarea sa ,,Istoria plantelor''.
     În mijlocul acestei mari a ajuns Cristofor Columb la 16 septembrie 1492, în cursul primei sale calatorii spre ,,Lumea Noua''. Dupa doua zile de navigatie avea impresia ca vasele sale înaintau într-o veritabila preerie. Numai dupa trei saptamâni corabiile s-au gasit din nou în marea libera. Astfel, Columb lasa posterioritatii prima însemnare scrisa facuta ,,la fata locului'' privind pericolele iesite din comun ale acestei zone oceanice. Tot el este acela care a observat acolo ciudate ,,fâsii incandencente'' de ,,apa alba''. Si - ca o confirmare moderna a acestei consemnari - dupa relatarile astronautilor americani, aceste sclipiri albe sunt ultimile lumini care mai pot fi vazute pe pamânt de catre cei ce pleaca în Cosmos.
     S-a nascut astfel legenda unei mari misterioase si înfricosatoare, legenda care avea sa dainuie peste secole si sa furnizeze scriitorilor subiecte fantastice si pasionante. Astfel, catre mijlocul secolului trecut, William Robert Chambers descria aceasta mare ca pe un imens ,,cimitir de epave din toate timpurile si de toate tonajele''. În 1898 scriitorul american Thomas Janvier, a publicat o carte de aventuri al carui erou, marinarul Roger, reuseste sa se salveze de la un naufragiu pe o pluta împinsa de curenti în mijlocul oceanului. Aici, el vede o îngramapdire halucinanta de epave, pe care se aflau navigatori morti la posturile lor, sclavi în lanturi etc.
     Marea Sargaselor - caci despre ea este vorba - spaima legendara a vaselor cu pânze, este un loc de pe glob atât de singular, încât poate fi considerata ca o regiune geografica distincta. Nu este o mare propriu-zis, ci o portiune din Atlanticul de Nord, înconjurata de marii curenti ai canarelor si Golf Stream-ului, cu o suprafata de circa 6-7 milioane Km2. Iata câteva din caracteristicile acestei zone:
Your Ad Here
1) Abundenta foarte mare a speciilor de flora si fauna marina, ceea ce constituie un adevarat ,,El Dorado'' pentru naturalisti;
2) Fiind departata de orice tarmuri, ea este lipsita de aportul de apa dulce sau de gheata topita, constituind partea cea mai sarata din Oceanul Atlantic (36,5-37 la suta), care el însusi este cel mai sarat dintre oceanele lumii;
3) Transparenta foarte mare a apelor sale (peste 65 m în adâncime);
4) S-a descoperit ca aici este unul dintre singurele doua puncte de pe glob unde busola indica nordul geografic si nu pe cel magnetic!
     Celalalt punct care prezinta aceasta ciudatenie, exact la antipod, este Marea Diavolului, despre care vom mai avea ocazia sa vorbim, si care se afla între Japonia si nordul Filipinelor;
5) În sfârsit, o stire de la începutul anului 1975, mentioneaza masuratorile facute asupra suprafetei oceanelor de catre satelitul american GEOS-C, lansat la 9 aprilie. Concluzia la care s-a ajuns este menita sa sensibilizeze întreaga lume stiintifica: câmpul magnetic terestru determina o scadere a nivelului apelor cu aproximativ 25 m pe o portiune cu un diametru de circa 200 km în periculoasa Mare a Sargaselor. Vapoarele care circula în aceasta zona sunt fortate - fara a-si da seama - sa patrunda în aceasta ,, vale'' adânca a oceanului, reducându-li-se, din diverse motive, posibilitatile de manevrare.
     Dar, Marea Sargaselor nu este decât o mica portiune în aproprierea unei alte zone a Atlanticului, care si-a câstigat în ultimul timp un trist renume, datorita numeroaselor accidente si disparitii misterioase de avioane, vapoare si oameni. Cine nu a auzit de ,,Iadul marilor'', Triunghiul negru'', ,,Cimitirul Atlanticului'', ,,Marea nenorocirii'', ,,Triunghiul Bermudelor'' ? Oricare dintre aceste denumiri ne duce cu gândul si imaginatia spre acelasi enigmatic loc de pe Terra.
     O zona a Atlanticului Occidental, în largul coastei de sud-est a Statelor Unite, formeaza un triunghi, delimitat la nord de Insulele Bermude, la vest de Florida Meridionala si la sud de Puerto Rico. Acest sector ocupa un loc primordial, tulburator, chiar inimaginabil, în inventarul mondial al misterelor înca neelucidate. Este vestitul ,,TRIUNGHI AL BERMUDELOR'', zona unde mai mult de 100 de vapoare si avioane s-au evaporat, pur si simplu - în cea mai mare parte dupa anul 1945 - si unde peste 1000 de vieti omenesti au fost pierdute în cursul ultimelor decenii. Disparitiile se succeda cu o frecventa care pare în crestere, desi rutele maritime si aeriene sunt mult mai frecventate, cercetarile sunt mai asidue, posibilitatile stiintifice si tehnologice de studiu sunt mai complexe si mai perfectionate, iar rapoartele mai atent si mai competent întocmite decât altadata.
     Încercam sa schitam în linii mari care au fost disparitiile corabiilor, vapoarelor si avioanelor, atât în triunghiul Bermudelor cât si în celelalte zone enigmatice de pe Terra, începând chiar din secolul trecut. Ne vom opri cu amanunte numai asupra celor mai reprezentative ,,cazuri'' mentionate de literatura de specialitate. Asupra acelor evenimente care au facut multa vâlva la vremea lor si carora nici pâna astazi nu li s-au gasit explicatii rezonabile.
     Sa alegem punctul de plecare începutul secolului XIX pentru un motiv simplu: atunci, istoria navigatiei cunoaste o cotitura cruciala, trecerea de la vasele cu pânze la cele actionate de forta aburului. În 1819, corabia cu pânze si cu aburi ,,Savannah'', traverseaza Atlanticul în ,,timpul record'' de 25 zile, lasând în urma ei, din portul britanic Liverpool pâna în portul american New Orleans, cea mai lunga dâra de fum din câte se pomenise vreodata. De la acea data, numarul vapoarelor se mareste vertiginos si continuu. Un singur secol avea sa treaca si oceanele lumii urmau sa fie brazdate de zeci de mii de vapoare, veritabile uzine si hoteluri plutitoare înlesnind transporturile si comunicatiile intercontinentale, marind implicit si numarul accidentelor si observatiilor din Triunghiul Bermudelor sau din alte zone

Modificat de just_me_oana (acum 16 ani)


_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
Fenomenele misterioase care au loc in asa numitul Triunghi al Bermudelor, zona situata intre Florida, Puerto Rico si insulele Bermude, nu mai constituie de multa vreme un subiect tabu pentru oamenii de stiinta. Si totusi, in ciuda numeroaselor teorii emise pana in prezent, enigma disparitiilor continua sa persiste.

triunghiul bermudelor fenomenele care loc asa numitul triunghi zona situata intre florida, puerto

17.3KB


_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
ce parere aveti? ce se intampla ? de ce au loc acele disparitii?

parca ankhem imi zicea ca a citit intro revista despre OZN ca navele care au disparut in presupusul triunghi al bermudelor au fost vazute in spatiu

ce parere aveti?


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
pay se zice k  sunt multe teorii :unele zic k este un camp magnetic....pe un site scrie k" Oamenii de stiinta au descoperit in apele intunecate din zona Triunghiului Bermudelor aproximativ 20 de specii noi de creaturi marine"...nu prea se stie in realitate ce se intampla....uite site-ul unde scrie despre Creaturile din Triunghiul Bermudelor....http://www.zoot.ro/Creaturile-din-Triunghiul-Bermudelor,114014.html ...deci  caut in continuare informatii in legatura cu Triunghiul Bermudelor ..dak gasesc despre disparitia navelor voi posta aicia...

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ankhem
Moderator

Din: braila
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 433
Da. eu am citit despre cateva avioane germane din primul sau al doilea razboi mondial ce s-ar fi presupus ca au disparut fara urmaş apoi au fost "vazute" cu un satelit in spatiu.        bizar oricum.

_______________________________________
Lupta mereu pentru lumea ta de vise glorioase!

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
mda...sunt multe teorii si nici macar nu stim care sunt adevarate si care nu sunt adevarate...  

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
Atlantis
Membru VIP

Din: Satu Mare
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 355
Au disparut avioanele" fara urmaş" ??????   Ce avioane  ticaloase! Auzi, sa nu lase chiar nimic in urma.

_______________________________________
Valoarea unui om trebuie vazuta în ceea ce da si nu în ceea ce este capabil sa primeasca.” (Einstein)

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
...poate a vrut sa spuna altceva...

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
vroia sa spuna ca au disparut fara urma..............nu fiti asa rele

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
Atlantis
Membru VIP

Din: Satu Mare
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 355
Stiu ce a vrut sa spuna, dar avea posibilitatea sa isi corecteze greseala, si oricum am profitat de ocazie sa mai inveselesc un pic site-ul.
Chiar nu e nimeni pe aici cu simtul umorului??????????????????????

Modificat de Atlantis (acum 16 ani)


_______________________________________
Valoarea unui om trebuie vazuta în ceea ce da si nu în ceea ce este capabil sa primeasca.” (Einstein)

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
degeaba il invelesti daca nu este nimeni pe aici sa vada
just_me_oana intra foarte rar si mai sunt eu si tu
Haidati cu propuneri de noi discutii sau redeschiderea unor discutii care s-au incheiat


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
Aton
Administrator

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2169
Hai mai, io-s invizil?

_______________________________________
"Să nu râzi, să nu plângi, nici să nu admiri ci, să întelegi.. "

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
poi nu esti invizibil dar nici online nu esti
nu prea team vazut pe forum, dar oricum va inteleg ca nu aveti timp si eu imi fac timp cat sa intru repede sa citesc si sa raspund, aproape toata ziua ma vedeti pe mine online pe forum dar aia nu inseamna ca navighez pe forum non stop, eu imi las IE cu forumu deschis pentru a se vedea ca este cineva pe forum si ca nu este pustiu ca poate asa o sa se mai inscrie si altii

si Aton cand intri daca ai timp mai intra si tu in discutie ca nu prea avem ce discuta 2 persoane


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
Aton
Administrator

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2169
Poi intru si fac una alta cand am timp, ai vazut ca am deschis subiecte noi si etc etc etc...

_______________________________________
"Să nu râzi, să nu plângi, nici să nu admiri ci, să întelegi.. "

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
eu nu intru tot timpul pentru ca am de invatzat...na si cand am timp intru si mai postez..

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
poi si eu intru cand pot, dar timpul care il am liber il folosesc pe forum(daca nu am altceva de facut)

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
pay daca ar incerca sa faca toti care sunt inscrisi pe forum la fel ....ar fi mai bn...

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
mult mai bine numai totusi noi mai avem timp, dar aproape toti de pe forum sunt persoane care lucreaza

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
mda chiar mai e si asta....pay nu stiu ce sa mai zic ..din 555 de persoane inregistrate...vreo 4-5 persoane mai intra...


_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
ar trebuii trimise mailuri la fiecare user inregistrat daca mai vrea sa aiba cont pe forum daca nu sa se stearga  si asa poate ii mai aducem si pe cei vechi le mai amintim de forum

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
da e si asta o psibilitate...dar sper sa aiba efect..chiar ma-m uitat sa vad la useri cat au postat fiecare si is multi care sau inregistrat dar nu au postat deloc....

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
sau sa facem publicitate forumului
acum eu caut sa vad cum pot sa trimit cate 700 de mailuri deodata


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
mda la asta cu publicitatea ma-m gandit si yo....dar nu styu cum sa facem ...   ...macar de ar veni cineva cu o idee buna.. ....

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
aceasta discutie o mutam la Cafenea ca nu isi are locul aici
(saptamana asta nu o sa prea pot sa intru pe forum deoarece am de invatat pentru olimpiada , deci imi iau la revedere de la voi(intrati care puteti si postati si pentru mine sa nu fie gol pe aici))


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 16 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
ok...atunci bafta la olimpiada!!mai vedem noi cum facem cu publicitatea site-ului si restu!!

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 16 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
foarte interesant acest subiect despre triunghiul bermundelor
mi se pare cam multa legenda
ma lasat masca treaba cu piramida
dar ma intreb..de ce marile televiziuni de stiinta nu se implica nici in momentul acesta,sa dezlege misterul..stiinduse ca daca ar veni cu aceste dovezi,ar fi vorba de miliarde de dolari
dar dupa cum se vede destul de bine cam nimeni nu isi da interesul
au ajuns toti la concluzia ca este vorba doar de un simplu mit
si ca sa faca anumite cercetari includ bani foarte multi..si nimeni nu isi risca averea pt nimic..sau doar o legenda


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
la tembelizor se dau doar minciuni, se da doar ceea ce le convine lor
si pe mine ma lasat masca cand am citit cu piramida, la inceput mi sa parut o gluma dar dupa ce am citit in mai multe locuri despre acest lucru ....


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
pai asta zic si eu..dar daca era ceva reala...nu era bataie pe aceasta tema...tu iti dai seama de cati bani erau in joc....hai sa nu punem televiziunile...dar acele echipe sponsorizate de fel si fel de agentii....ceva gen cum era cercetatorul francez custou...nu stiu cum se scrie numele lui..deoarece nu stiu nici o boaba franceza.

pus acum 15 ani
   
Aton
Administrator

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2169
Am impresia ca filmele au facut din Triunghiul Bermudelor un loc misterios... desoi probabil s-au intampla si ceva chestii mai ciudate pe acolo. Vorba aceea "fara foc nu iese fum".

_______________________________________
"Să nu râzi, să nu plângi, nici să nu admiri ci, să întelegi.. "

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Eu nu am vazut nici un film in care sa se discute despre triunghiul bermudelor(ma refer la filme nu documentare) am vazut doar un documentar despre triunghiul bermudelor dar pana la urma se referea la cel de al doilea triunghi al bermudelor care se afla in partea opusa a Terrei, pe undeva prin china parca Marea Dracului sau cam asa ceva
acolo pana la urma sa gasit unul dintre vapoare pe fundul marii
nu este accesibila exploatarea si de aceea au folosit  o masinarie (de 50 milioane de dolari) cu ajutorul careva au gasit unul dintre vapoarele disparute
aceste disparitii se intamplau datorita eruptiilor subacvatice care provocau valuri foarte mari , dar nu sa gasit o explicatie pentru disparitiile avioanelor

EDIT: am uitat sa precizez ca dupa acea explorare acea masinarie a ajuns la fier vechi


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
eu stiu ca acea zona nu este ocolita..am inteles ca aproape in fiecare zi trec vase de croaziera cu cate 2-3 mii de pasageri la bord
si uite ca nu sa semnalat nici o persoana disparuta
eu acaesta categorie as bagao la ..legende..
pt ca sau facut atatea si atatea cercetari in care nu sa gasit nimic iesit din comun
posibil ca acele vase disparute sa fi fost scufundate de ciclonuri..uragane...la fel si in cazul avioanelor si sa nu uitam ca acele avioane cu alice din anii 40 nu puteau sa zboare foarte sus..si normal sa treaca direct prin mijlocul uraganelor..doborandule...ele fiind fragile
dar inaca o data spun ca nu cred sa fie acolo cine stie ce baza extraterestra sau oras care a apartinut atlanzilor
magnetizmul pamantului ar putea sa fie si una din aceste probleme


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
poi cum nu sau semnalat persoane disparute? sau semnalat foarte multe, daca nu se semnala nu isi primea numele de "triunghiul bermudelor" sau "triunghiul dracului"

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
sau semnalat in ani 40-50..ma refer acu..dupa ce a inceput sa nu mai  fie nimeni interesati de acaesta legenda
si atunci au fost vorbe ...idem aria 51


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
au fost semnalate si acum cateva
magnetismul? poate sa fie
daca luam in calcul magnetismul pamantului atunci ne putem da seama si de ce  busolele nu arata N,E,V,S cum trebuie


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
acum semnalate..unde ?cind?ce?si cum

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
acum nu am asa buna memorie eu incat sa imi amintesc ce am citit acum vreo 2-3 luni

au fost putine, dar conteaza

EDIT: de exemplu cele din cel de al doilea triunghi al bermudelor sunt recente stiu ca era unu de prin 1990


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
si acum se foloseste GPS

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
aa...ai citit...aha

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
nu are legatura GPS
stiu ca in respectivu documentar zicea unu(dintre cei care acordau ajutor navelor et) ca totdeauna cand se  intampla ceva de genu acesta si cereau ajutor cei de pe nave se auzea un sunet ciudat dar cand derulau inapoi nu se mai auzea

EDIT: doar nu era sa vad eu :P


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
pai vezi...aveau banda de magnetofon...daca aveau ...hd...nu se mai auzea nimic..

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
nu era banda de magnetofon ci aparatura foarte moderna, asta sa intampalt dupa 1990 totusi chinezii aveau ceva aparatura ca doar ei le inventeaza pe toate

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
si eu ma gandeam sa plec cu un vas de croaziera pe acolo...acum dupa ce miai spus nu ma mai duc..ca poate dispar asa inopinant

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
ceea ce iti zic eu se intampla in cel de al doilea triunghi al bermudelor, Marea Dracului
au fost care au scapat dintr-o intamplare de genu acesta, multi povestesc ca vedeau iesind din apa o luma albastra cu o viteza extrordinara dar de acolo nu isi mai aminteau nimic


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Pentru cei interesati(downloadati pozele si mariti ca sa vedeti textele)

triunghiul bermudelor pentru cei pozele mariti vedeti textele)

58KB


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
partea a II a

triunghiul bermudelor partea

74.6KB


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
VIOSALCA_25
Incepator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5
Pentru initiere, verificati si situatia gramaticala, a celor ce mai scriu uneori, undeva... Sunt multi aceia care refuza sa intre in discutii cu cei care nu cunosc prea bine nici problemele elementare ale gramaticii. Nu-si pierde nimeni vremea incercand sa descifreze prescurtarile sau codurile ieftine, ale unuia... sau altuia

pus acum 15 ani
   
Atlantis
Membru VIP

Din: Satu Mare
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 355
La cine te referi?

_______________________________________
Valoarea unui om trebuie vazuta în ceea ce da si nu în ceea ce este capabil sa primeasca.” (Einstein)

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
ooo..dupa cumi se vedee  avem ici o corectura de gramatici...pai  bine hai ..taman matale te gasii sa te iti de noi....pai noi scraiem cu vremi

daca nuti convini catane la alt mese


pus acum 15 ani
   
Atlantis
Membru VIP

Din: Satu Mare
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 355
  Ce "ticalos" esti!

_______________________________________
Valoarea unui om trebuie vazuta în ceea ce da si nu în ceea ce este capabil sa primeasca.” (Einstein)

pus acum 15 ani
   
Realistul 77
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 427
            mai se gaseste cate unu sa nu ii convina cate ceva
daca nu ii convine cum postam sa nu mai  citeasca...care i problema?


pus acum 15 ani
   
Aton
Administrator

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2169

VIOSALCA_25 a scris:

Pentru initiere, verificati si situatia gramaticala, a celor ce mai scriu uneori, undeva... Sunt multi aceia care refuza sa intre in discutii cu cei care nu cunosc prea bine nici problemele elementare ale gramaticii. Nu-si pierde nimeni vremea incercand sa descifreze prescurtarile sau codurile ieftine, ale unuia... sau altuia



Mai Vio, Tu ai cumva impresia ca eu stau aici cu cartea de gramatica in mana stanga si cu dreapta fac corecturile celor care posteaza? Fiecare scrie dupa cum poate. Desi apreciez oamenii care stiu sa scrie si sa vorbeasca corect limba romana, totusi nu le dau cu tifla-n cap celor care mai gresesc. Sa fim toleranti!


_______________________________________
"Să nu râzi, să nu plângi, nici să nu admiri ci, să întelegi.. "

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Aici nu este vb de a sti sau a nu sti gramatica
nu mai sta nimeni sa isi corecteze scrisu pt ca se scrie in graba si alea alea


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
Acum orice ar fi cu toti gresim..nu avem ce face...bine zis poate uni se mai grabesc sau nu stiu ce dar asta nu inseamna ca nu stie gramatica...

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
unde ramasesem?

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
hmm pai nu stiu...:-??..dupa discutia cu gramatica ...

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
cred ca pe la Marea Dracului (al dpilea Triunghi al Bermudelor)
si acolo se intampla ceva asemanatori
supravietuitorii spun ca au vazut o lumina albastra iesind din apa si dupa aceea nu mai isi amintesc nimic, se trezesc in patu spitalului


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Lucy
Tomb Raider

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 107
Mama cat imi placea sa discut pe tema asta ^_^ am si vazut un film
Cica este si in aer si pe pamant (mai exact pe ocean) am auzit ca un om a intrat in triunghiul bermudelor si a reusit sa se intoarca doar ca nici el nu stie cum si a zis ca unde a ajuns el parea a fi in istorie,nu era modernizat nimic si chestii deastea,eu cred ca triunghiul vermudelor este cam acelas lucru ca gaura neagra din spatiu doar ca aia te duce intr-o alta galazie si triunghiul bermudelor te duce in istorie,dar se mai zice ca daca intri acolo mori dar acum nu avem dovezi clare deoarece toate semnalele de pe vapoare/avioane au disparut din momentul in care a disparut si obiectul (adica vaporul/avionul sau ce o mai fi) ^_^


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
poate chiar este o gaura neagra iar sacel personaj a calatorit in alta galaxie pe o planeta asemanatoare cu pamantul dar mai necivilizati

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Lucy
Tomb Raider

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 107
da este posibil,defapt in viata totul e posibil ^_^"

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
nu stiu daca este posibil chiar tot, dar aproape tot

as vrea sa fac o calatorie in triunghiul bermudelor, sa vad unde ajung


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Lucy
Tomb Raider

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 107
  pai asta va fi poate o calatorie fara intoarcere 

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
dap asa este ...o calatorie fara intoarcere..desi multe persoane au mers acolo fara sa isi dea seama ca se va intampla ceva cu ei...... am observat ca se discuta foarte mult pe tema aceasta...cu toti vrem sa aflam ce se intampla cu adevarat in Triunghiul Bermudelor...si in legatura cu filmele care se fac pe baza Triunghiului..chiar sunt interesante si te face ca sa afli mai multe informatii..asa mi sa intamplat mie..dupa ce am vazut filmele...

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
chiar daca este fara intoarcere as vrea sal fac

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Lucy
Tomb Raider

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 107
mai bine dute la 70 de ani,atunci sti ca ai trait ai vazut multe lucruri si poti muri intr-un mod in care iti doresti 

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
:P dar la 70 de ani uit repede ce vad ) deci nu mai are rost )

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Lucy
Tomb Raider

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 107
dar nu are nimic daca uiti pentru ca oricum mori doar daca e o minune si scapi :P dar rar vezi oameni sa scape din triunghiul bermudelor

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
poi daca ajung intro alta galaxie pe alta planeta sau calatoresc in trecut cum a calatorit respectivu o sa traiesc acolo

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Lucy
Tomb Raider

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 107
pai daca esti mos cat ai sa mai traiesti? 200 de ani? )

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
depinde de atmosfera, de multe altele

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
iedidia
Avansat

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 239
Si astazi se circula in triunghi si nu intotdeauna se intimpla acele fenomene.
Sunt anumite momente cin au loc astfel de chestii.


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
asta deoarece se spune ca acolo se afla cristalele de foc (parca) din Atlantida, care erau folosite pe post de portal etc , dar in timpul distrugerii Atlantidei ele s-au spart iar acum se activeaza din cand in cand

cel putin asa spune una dintre teorii


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Aton
Administrator

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2169
Interesanta teoria cu cristalele Atlantidei.

Apropos, la ce foloseau cristalele?


_______________________________________
"Să nu râzi, să nu plângi, nici să nu admiri ci, să întelegi.. "

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
din cate stiu eu produceau energie

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Aton
Administrator

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2169

ReLu a scris:

asta deoarece se spune ca acolo se afla cristalele de foc (parca) din Atlantida, care erau folosite pe post de portal


portal catre?


_______________________________________
"Să nu râzi, să nu plângi, nici să nu admiri ci, să întelegi.. "

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
exista unele teorii conform careia exista mai multe dimensiuni, iar unele dintre aceste cristale, deschideau portale catre alte dimensiuni

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Flav1a
Incepator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 9
referitor la asta din cate am citit eu am inteles ka ar exista niste rezerve de gaz metan...iar bulele de gaz metan se ridica la suprafata dezechilibrand navele,dupa care le "inghite"...in cazul avionelor chiar imi pun si eu niste intrebari..hmm..

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
In triunghiul bermudelor nu s-au descoperit urme de gaz metan, si nici de altceva.Este vorba despre acelas fenomen care este prezent in partea opusa a planetei, in Marea Dracului sau ceva de genu acesta, si acolo sub apa exista gaz metan si multe altele care se presupun ca "inghit" navele, dar nici acolo nu s-a gasit un raspuns pentru avioane si de ce busolele nu arata bine punctele (N,S,V,E) in cele doua teritorii.

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Flav1a
Incepator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 9
am citit faza cu gazul metan intr`o carte cv gen: minunele terrei..sa speram ka odata si odata se va ajunge la un raspuns mai concret la toate enigmele..mai alez faza cu avionele..ca speculatii cine nu face?

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Speculatii se fac in fiecare zi, dar raspunsuri concrete nimic, pauza

Eu despre faza cu gazul metan am vazut untr-un documentar de la revista Terra .


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
montana
Incepator

Din: Brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 61
In ciuda tuturor zvonurilor si a teoriilor in privinta triunghiului bermudelor se pare totusi ca nu au loc mai multe accidente ca in oricare alt loc din lume... dar daca e totul asa de inregula de ce existo totusi zvonuri??
   Faza cu cristalul m-a dat pe spate.... uite si o poza cu el

triunghiul bermudelor ciuda tuturor zvonurilor teoriilor privinta bermudelor pare totusi loc mai

31.9KB


_______________________________________
"Logica te va duce din punctul A in punctul B.
Imaginatia te va duce unde vrei." - Albert Einstein

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Da este singura poza care am gasit-o si eu.

Buna intrebare, daca totul e bine, si nu se intampla nimic atunci de ce atatea zvonuri?

Adevarul cred ca e undeva la mjloc, adica raspunsul la intrebarea "ce se intampla acolo?" nu este "nimic" dar nici "sunt cateva ozn-uri sub apa care  teleporteaza vasele ....."


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
montana
Incepator

Din: Brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 61
Exact, dar daca nu e nici una nici alta atunci ce e???
teoria cu magnetismul pamantului, sau un secret federal al americanilor???


_______________________________________
"Logica te va duce din punctul A in punctul B.
Imaginatia te va duce unde vrei." - Albert Einstein

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
E posibil orice.

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
just_me_oana
Moderator

Din: maybe from heaven...or hell?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 236
Profesorul meu de istorie spune ca acolo este o anomalie despre care sunt mai multe teorii si nu se stie care e adevarata!:|..nu stiu sigur daca vroia el sa zica  despre acel camp magnetic...nu a vrut sa intre in mai multe detalii :|

_______________________________________
Ea un inger ce se roaga
    El un demon ce viseaza       
       Ea o inima de aur
           El un suflet apostat

pus acum 15 ani
   
iedidia
Avansat

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 239
Deci Relu, speculatii si atit.
Nici chestia spusa de tine cu cristale care deschid portale.
Totusi, sunt inregistrate fapte concrete despre actiunea nociva a gazelor emanate periodic din diverse lacuri.


pus acum 15 ani
   
iedidia
Avansat

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 239


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Sunt speculatii, unele chiar au fost infirmate cu dovezi, dar altele ...... .
Sa spunem ca vapoarele sunt doborate de acele gaze, dar avioanele?

Si inca o chestie interesanta spusa de paza de coasta, spuneau ca atunci cand primesc un SOS din triunghiul bermudelor se aude ceva pe fundal, dar cand deruleaza banda inapoi nu se mai aude :|


_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
iedidia
Avansat

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 239

ReLu a scris:

In triunghiul bermudelor nu s-au descoperit urme de gaz metan, si nici de altceva.Este vorba despre acelas fenomen care este prezent in partea opusa a planetei, in Marea Dracului sau ceva de genu acesta, si acolo sub apa exista gaz metan si multe altele care se presupun ca "inghit" navele, dar nici acolo nu s-a gasit un raspuns pentru avioane si de ce busolele nu arata bine punctele (N,S,V,E) in cele doua teritorii.


Mai piciule!
Ceia ce spui tu despre Marea Dracului nu este speculatie?
Ori eu ti-am redat un material unde tu ai spus in mesajul tau ca este vorba despre acest fenomen si se spune ca e lacul Dracului si nu Marea cum ai zis tu.


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Da e speculatie, dar nu s-a infirmat inca nimic asa ca...

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
iedidia
Avansat

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 239
Deci comunicam ca sa ne aflam in treaba?
Poate stii ceva despre fenomenul "Marea Moarta".
Adica acea povestire Biblica.
Oamenii de stiinta afirma ca a avut loc, fenomenul.


pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
Si care ar fi dovezile?

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
iedidia
Avansat

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 239
cautale.

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
eu sa le caut? de ce eu? eu afirm acest lucru?

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
montana
Incepator

Din: Brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 61
O parte din cercetatorii cred ca fenomenul  chiar a avut loc si il suprapun cu eruperea vulcanului theira din insula santorini.... ce pot sa spun  " caile Domnului sunt misteriose".
   Si Relu, e o provocare , eu nu as respinge-o


_______________________________________
"Logica te va duce din punctul A in punctul B.
Imaginatia te va duce unde vrei." - Albert Einstein

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
nu obisnuiesc sa caut eu informatii atunci cand nu eu vreau sa le folosesc pentru a demonstra ceva, mi se pare normal

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
montana
Incepator

Din: Brasov
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 61
Da te inteleg. Dar am cam deviat de la subiect. ceva noutati despre triunghiul bermudelor???

_______________________________________
"Logica te va duce din punctul A in punctul B.
Imaginatia te va duce unde vrei." - Albert Einstein

pus acum 15 ani
   
ReLu
Moderator

Din: Dej
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2717
cam aceleasi, nici nu cred ca o sa avem alte informatii recent

_______________________________________
Distreaza-te tinere, cat tine tineretea
Cum e cenusa-n gura, amara-i batranetea
Trupul mumificat nu rade niciodata
In intunericul mormantului, sub piatra

pus acum 15 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la